Kundhistorier
sunsweet-making-a-difference-featured

Att göra skillnad för våra kunder

Vi påverkar våra kunders verksamhet i positiv riktning utöver deras KPI-rapporter

Läs Mer

Skaffa fler leads och öka din försäljning

Närhelst vi träffar ett företag för att diskutera deras digitala marknadsföringsstrategi så berättar de vanligtvis att de behöver två saker – fler leads och ökad försäljning.

Vi har blivit riktigt bra på att generera båda dessa saker för våra kunder och kan göra detsamma för dig.

LÅT OSS STARTA HÄR
Mobile-Sales-Leads

Redo att låta ditt företag växa?

Vi tar oss tid att förstå ditt företag och dina kunder, och sedan utformar vi en strategi i åtanke på detta och som kan leverera fantasiska resultat.

persona-presentation

Hitta de rätta potentiella kunderna

Du behöver klargöra att din försäljningsprocess fortsätter att vara stark. Vårt erfarna team kommer att ta det steg för steg genom processen att skapa synlighet för dina produkter och tjänster, så att dina leads mer troligtvis kommer att bli dina kunder.

people-engaged-phone-outdoor

Kapitalisera på den digitala ekonomin

Dra fördel av en exponentiellt större kundbas medan du leder din företagstillväxt genom att använda tekniskt avancerade sälj- och marknadsföringsautomationsteknik.

buyer-journey-strategy

Superladda din köpares resa

Vi hjälper dig optimera din marknadsförings – och säljkommunikation med en stark närvaro på sociala medier, engagerande innehåll, starka varumärkesmeddelanden, lockande epostkampanjer och mycket mera.

Visste du detta?

Vi har kommit så mycket längre än att använda kalla samtal. För att skaffa kvalificerade leads och omvandla detta till försäljning krävs intention och expertis. Ta en titt på denna ‘måste se’ lead generation-statistik: 

61%
61 % av B2B-marknadsförare säger att generera högkvalificerade leads är en av deras största utmaningar.
9X
Om du följer upp med leads från webben inom fem minuter så är det upp till nio gånger mer troligt att du kan konvertera dessa till försäljning.
53%
53 % av innehållsmarknadsförare använder interaktivt innehåll för att generera leads.
93%
92 % av B2B-företag säger att innehållsmarknadsföring genererar fler leads än traditionell marknadsföring.

Digitala marknadsföringstjänster för att skaffa fler leads och öka försäljningen

Genom att använda tekniker som konkurrentundersökningar, utveckling av ‘buyer personas’ (personprofiler), innehållsmarknadsföring samt annan annonsteknik så kan vårt team hjälpa dig skaffa fler leads och öka din försäljning för ditt företag.Digital-Marketing-Strategy

När du vet vem du konkurrerar med har du ett bättre utgångsläge. En detaljerad konkurrensanalys ger dig insikter om deras styrkor och svagheter. Vi kan hjälpa dig stärka ditt företag genom att undersöka branschen/marknadsplatsen och ge dig en konkurrensfördel.

LÄR DIG MER OM KONKURRENSANALYSER

Innehåll är mest effektivt när du presenterar det som en historia; en berättelse för en specifik publik, vid ett exakt stadie på köparens resa. Vi kan hjälpa till med att omvandla ditt innehåll och content till den personliga historia som människor vill ha.

LÄR DIG MER OM INNEHÅLLSMARKNADSFÖRING

Kalla samtal, direkt mejl och generiska mejlutskick är gammal taktik som de flesta människor inte gillar. Dagens effektiva marknadsföringsstrategier tillåter potentiella kunder att hitta dig på ett naturligt sätt och erbjuder meningsfullt innehåll på varje stadie på köparens köpresa. 

LÄR DIG MER OM INBOUND MARKETING

De flesta företag har inte förstått att sociala medier är en del av den nya köpresan. Om dina potentiella kunder finns på sociala medier så kan vi hjälpa dig att utforma en integrerad kommunikationsstrategi och sociala medier-kampanj så du kan komma i kontakt med din publik.

LÄR DIG MER OM MARKNADSFÖRING PÅ SOCIALA MEDIER

Att använda sociala medier för leadsgenerering – det vi kallar social selling – är platsen där de mest framgångsrika säljarna lägger ner mest tid på i dagens extremt konkurrenskraftiga digitala marknadsföringslandskap. Vi kan utbilda dig och ditt team hur man arbetar med denna strategi.

LÄR DIG MER OM SOCIAL SELLING MASTERKURSEN

En betald annonseringsstrategi ger dig chansen att omedelbart komma i kontakt med människor som letar efter dina produkter eller tjänster. Genom att noga gå igenom ditt resultat samt val av din digitala marknadsföring så kan betald annonsering ge dig möjlighet att nå specifika målgrupper baserat på multipla dimensioner såsom digitala verktyg, tid och plats.

LÄR DIG MER OM BETALD SÖKMOTORANNONSERING

När man gör det på rätt sätt så kan epostmarknadsföring riktas till rätt målgrupp, vara meningsfull samt fortfarande vara en av de mest effektiva marknadsföringstaktikerna för att komma i kontakt med samt kommunicera med din publik vid olika tillfällen i köpresan.

LÄR DIG MER OM EPOSTMARKNADSFÖRING

brand-awareness-v2

Öka varumärkets synlighet

Bli hittad av dina kunder och öka synligheten för dina tjänster.

online-reputation-v2

Öka ditt anseende online

Låt dina kunder bli ditt varumärkes ambassadörer och dina största fans.

web-design-v2

Förbättra en ineffektiv hemsida

Omvandla din hemsida till att bli en leadsgenererande maskin.

Prata med en WSI-expert idag

Lämna din kontaktinformation så kommer en av våra digitala marknadsföringsexperter att följa upp och boka en tid som passar dig för en kort diskussion.

Vi ser fram emot att prata lite!

Precision Vision Edmond - logo
“Vi har en väldigt bra affärsrelation med WSI. Vi har arbetat med flera andra marknadsföringsföretag tidigare som inte levererade resultat och jag är glad att säga att WSI gör detta för oss. De hjälper oss att ta vår vision och göra den till verklighet på ett sätt som gör skillnad.”
Dr. Selina McGee - Precision Vision Edmond, FAAO och ägare

Låt oss prata leads och försäljning

Stäng WSI Close Icon

Besöker du hemsidan från: United States?

Du kanske är intresserad av att besöka

www.wsiworld.com

Där finns också mycket bra information om WSI och vårt nätverk av digitala marknadsföringskonsulter men inkluderar mer information om vårt arbete i din region.

WSI in the World