Kundhistorier
sunsweet-making-a-difference-featured

Att göra skillnad för våra kunder

Vi påverkar våra kunder verksamhet i positiv riktning utöver deras KPI-rapporter

Lär Dig Hur

Stäng WSI Close Icon

Besöker du hemsidan från: ?

Du kanske är intresserad av att besöka

www.wsiworld.com

Där finns också mycket bra information om WSI och vårt nätverk av digitala marknadsföringskonsulter men inkluderar mer information om vårt arbete i din region.

WSI in the World

Integritetspolicy för WSI

SENAST UPPDATERAD : JULI 2019

På WSI är vi måna om att skydda och respektera din integritet.

Denna integritetspolicy innehåller viktig information om hur WSI (“vi,” “oss” eller “vår”) hanterar personlig information. Denna integritetspolicy gäller all information som samlats in för och på uppdrag av WSI elektroniskt via webbplatsen wsiworld.com ( “webbplatsen”). Den förklarar datainsamling, användning och utlämnande av personlig information av WSI. Det gäller inte för offlineprodukter eller-tjänster.

Genom att besöka webbplatsen eller förse oss med någon personlig information, samtycker du till att WSI kan samla in, använda och avslöja sådan personlig information. Dessutom innebär det också att du samtycker till alla villkor i denna integritetspolicy.

WSI välkomnar dina kommentarer angående denna integritetspolicy. Om du har frågor om WSI: s sekretesspolicy, vänligen kontakta oss på engelska policy@wsiworld.com eller via vanlig post på nedanstående adress:

Privacy Officer, WSI
830 Dixon Road
Etobicoke, Ontario
Canada, M9W 6Y8

Vi kommer att ta era frågor till övervägande och åtgärda alla de punkter som är rimliga att hantera och ändra.

Vilka är vi?

WSI har över två decennier av digital marknadsföringserfarenhet och är världens största och mest innovativa nätverk för digitala marknadsföringsbyråer, med hundratals kontor över hela världen

Insamling av personuppgifter

Vad är personlig information?

Personuppgifter är all information som identifierar dig, eller genom vilken din identitet rimligen kan fastställas eller härledas från den informationen.

Hur samlar vi in personuppgifter från dig?

Insamlingen av personlig information erhålls när en besökare landar på webbplatsen, du använder webbplatsen genom att fylla i ett formulär för att få mer information eller om du registrerar dig för att få våra månatliga nyhetsbrev, Ladda ner resurser eller begära att tala med en kund supportrepresentant eller en WSI-konsult.

Varför samlar vi in dina personuppgifter?

WSI samlar in information för att tillhandahålla bättre och förbättrade tjänster till dig. Den information som begärs på denna webbplats krävs för att behandla din begäran om mer information om vårt företag, tjänster och produkter, registrera dig för våra evenemang eller månatliga nyhetsbrev, kontakta kundtjänst eller en WSI-konsult.

Vi kan också använda dina personuppgifter för att upptäcka och minska bedrägerier och kreditrisker vid köp av en franchise, tjänst eller produkt.

Vilken typ av personlig information samlas in?

Den personliga information WSI samlar in kan inkludera men är inte begränsad till ditt namn, postadress, hemtelefonnummer, mobiltelefonnummer eller finansiell information och kreditkortsinformation, om det behövs, för inköp av WSI-produkter eller tjänster eller registrering av WSI-evenemang. Ditt företags- eller företagsnamn, företagsadress, din affärskontaktinformation eller information som redan är offentlig dokumentation eller kunskap betraktas i allmänhet inte som personlig information och kan delas med vem som helst inom eller utanför WSI-nätverket.

Varför WSI skapar en profil

Vi kan analysera dina personuppgifter för att skapa en profil av personlig information så att vi kan segmentera dig och kontakta dig med relevant information om vårt företag, tjänster eller produkter. Vi kan använda ytterligare information om dig om, tillgänglig från externa källor för att hjälpa oss att göra detta på ett effektivt sätt.

Hur vi använder dina personuppgifter

Den personliga information som samlas in på denna webbplats kommer att användas för att:

  • Navigera genom webbplatsen
  • Tillhandahålla service (er)
  • Utföra de transaktioner som du har begärt

Som stöd för denna typ av användningar kan WSI använda personlig information för att:

  • Ge effektivare kundservice
  • Förse dig med vitig information om de produkter eller den service som du använder, inklusive viktiga uppdateringar och meddelanden
  • Skicka information om annan service eller andra produkter från WSI

Överföra din information

Som en del av de tjänster som erbjuds dig via webbplatsen, kan den information som du lämnar till WSI överföras till en lokal WSI-konsult utanför Kanada för att förse dig med tjänsten. Dessa länder kanske inte har liknande dataskyddslagar till Kanada.

Genom att skicka in dina personuppgifter samtycker du till denna överföring, lagring eller behandling. Om vi överför din information utanför Kanada på detta sätt kommer vi att vidta åtgärder för att säkerställa att lämpliga säkerhetsåtgärder vidtas i syfte att säkerställa att dina integritetsrättigheter fortsätter att skyddas enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy.

Personlig information & kontroll av data

WSI, kommer inte att sälja eller hyra ut din information till tredje part, eller dela din information med tredje part i marknadsföringssyfte utanför WSI Digital Marketing Services. Tillgång till dina personuppgifter kommer att begränsas till WSI-anställda, administratörer eller WSI-konsulter som ansvarar för marknadsföring och administration av WSI-tjänster.

Hur får jag tillgång till mina personuppgifter?

Om du vill komma åt din personliga information, uppdatera dina uppgifter, eller avregistrera dig från kommunikation, e-post oss på policy@wsiworld.com eller skriva till:

Privacy Officer, WSI
830 Dixon Road
Etobicoke, Ontario
Canada, M9W 6Y8

Hur kan jag styrs användningen av mina personuppgifter?

inte annat anges i denna integritetspolicy kommer personlig information som du uppger på webbplatsen inte att delas utanför WSI-anställda, administratörer eller WSI-konsulter som ansvarar för marknadsföring och administration av WSI-tjänster utan din tillåtelse. Som beskrivits ovan i föregående avsnitt, kan du komma åt din personliga information via e-post eller skriva till oss.

Länkar till andra webbplatser och sociala medier

Denna webbplats värd olika Bloggar, fallstudier och vittnesmål som gör att du kan dela vårt innehåll via olika sociala medier applikationer med andra användare. All personlig information som du bidrar till någon social media-applikation kan läsas, samlas in och användas av dessa sociala medier organisationer. Därför är vi inte ansvariga för sekretesspolicy och praxis i andra sociala medier applikationer och deras organisation.

Dessutom kan webbplatsen innehålla länkar till andra webbplatser som förvaltas av andra organisationer eller WSI-konsulter; denna integritetspolicy gäller endast wsiworld.com. Om du landade på vår webbplats från en tredje parts webbplats, är vi inte ansvariga för sekretesspolicyer och praxis utanför vår webbplats. Vi uppmuntrar dig att kontrollera sekretesspolicyn för tredje parts webbplatser eller sociala medieprogram.

Skyddande av personuppgifter

WSI har åtagit sig att skydda säkerheten kring dina personuppgifter. Vi använder en mängd olika säkerhetstekniker och procedurer för att skydda din personliga information från obehörig åtkomst, användning eller avslöjande. Vi lagrar till exempel den personliga information du anger på datorservrar med begränsad åtkomst som finns i kontrollerade anläggningar.

Cookies & liknande teknik

Denna webbplats använder cookies för att leverera relevant innehåll, underlätta webbplatsens navigering eller samla in information för statistisk användning, till exempel hur många besökare vår webbplats fått. Du har möjlighet att när som helst acceptera eller neka cookies genom att ändra inställningarna i din webbläsare, och du kan även radera cookies från ditt operativsystem. Att minska eller radera cookies kan dock hindra dig från att fullt ut uppleva alla funktioner på denna webbplats.

För mer information om cookies och hur vi använder dem, vänligen läs våra Cookies & policy för Internet annonsering.

Samtycke

Om du frivilligt har tillhandahållit personligt identifierbar information, inklusive men inte begränsat till, ditt namn, titel, telefonnummer eller e-postadress (företag eller personligt), har du antagit en underförstådd affärsrelation med WSI och därför samtyckt till insamling, användning och utlämnande av personlig information som beskrivs i denna integritetspolicy.

WSI kommer inte att använda personligt identifierbar information för något ändamål utanför den underförstådda affärsrelationen.

Integritetsskydd för barn

WSI har åtagit sig att skydda barns integritet lokalt och internationellt. Denna webbplats är inte utformad eller avsiktligt riktad mot barn 16 år eller yngre, och vi inte avsiktligt samla in eller underhålla personlig information om någon under 16 år.

Opt-in metod som används av WSI

WSI kommer att se till att agera i enlighet med Kanadas anti-spam lagstiftning (CASL) och personuppgifter skydd och elektroniska handlingar lagen (PIPEDA), California Online Privacy Protection Act (CalOPPA), och EU: s allmänna data Skyddsförordning (GDPR). För att säkerställa efterlevnad kommer elektroniska meddelanden (inklusive e-postmarknadsföring) att baseras på en "opt-in"-metod.

WSI kommer att få samtycke för externa elektroniska meddelanden ändamål innan de skickar kommersiella meddelanden (inklusive e-post) om vi inte har en befintlig affärsrelation med kunden eller utsikterna som i dessa särskilda fall samtycke anses vara underförstått. Om WSI kräver personlig information för ett nytt syfte kommer vi att kontakta dig direkt för att söka samtycke för den nya användningen/syftet.

Hur kan du välja att göra en opt-out?

Ditt medgivande till användning av personlig information för att kommunicera med dig och erbjuda dig franchisemöjligheter, produkter och tjänster är valfria. Om du vill ta bort dina personuppgifter från våra databaser kan du när som helst avanmäla dig genom att göra följande: policy@wsiworld.com avbryta prenumerationen via ett levererat e-postmeddelande, kontakta oss direkt via e-post:

Privacy Officer, WSI
830 Dixon Road
Etobicoke, Ontario
Canada, M9W 6Y8

Översyn av denna integritetspolicy

Denna integritetspolicy är i enlighet med Kanadas anti-spam Law (CASL) effektiv 1 juli, 2014 och personuppgifter skydd och elektroniska handlingar lagen ("PIPEDA") effektiv 1 januari 2001, California Online Privacy Protection Act (CalOPPA) den 6 februari 2013, och EU: s allmänna data Skyddsförordning (GDPR), från den 25 maj 2018.

Vi granskar denna integritetspolicy regelbundet. Vi uppmuntrar dig att regelbundet granska detta dokument för att informeras om hur WSI skyddar och respekterar dina personuppgifter. Denna integritetspolicy uppdaterades senast den 2019 juli.