Kundhistorier
sunsweet-making-a-difference-featured

Att göra skillnad för våra kunder

Vi påverkar våra kunders verksamhet i positiv riktning utöver deras KPI-rapporter

Läs Mer

Vi tycker att det är viktigt att hjälpa andra

Att investera tid, energi och resurser i livet för att hjälpa andra är viktigt. Vi tror att när vi hjälper andra ger det oss en större mening än det som finns i enbart i affärslivet.

WSI:s ‘Make Child Poverty History’

Vi är mest stolt över vårt arbete med ‘Make Child Poverty History’ (MCPH). Denna organisation är ett globalt program som mobiliserar resurser och får människor och organisationer att tillsammans utradera barns fattigdom. Detta initiativ började när WSI: s styrelsemedlemmar bestämde att det var dags att ta fler aktiva steg för att få slut på barns fattigdom i en global omfattning.

Vi besteg Kilimanjaro för ett välgörenhetsändamål

Vi deltog i expeditionen för ‘World Vision’s Kili Climb 4 Kids’ 2015 för att hjälpa till att kämpa mot barnslaveri.

KiliClimbImage

Förutom att vara en sponsor för ‘Kili Climb 4 Kids’-initiativet, så har WSI också deltagit i utmaningen att klättra uppför Kilimanjaro, Afrikas högsta berg.

Målet med denna kampanj var att belysa exploatering av barn och samla in 1 500 000 kr som går till ‘World Vision’s No Child for Sale’-kampanj och fonden för ‘Women and Girls in Crisis’.

Ett initiativ räcker inte

Våra intressen och passioner är lika mångskiftande som människorna i vår organisation. I tillägg till MCPH så vill vi också stödja och coacha våra unga samt aspirerande entreprenörer via vårt ‘Young Entrepreneurs Scholarship Program’.

Stäng WSI Close Icon

Besöker du hemsidan från: United States?

Du kanske är intresserad av att besöka

www.wsiworld.com

Där finns också mycket bra information om WSI och vårt nätverk av digitala marknadsföringskonsulter men inkluderar mer information om vårt arbete i din region.

WSI in the World