Kundhistorier
sunsweet-making-a-difference-featured

Att göra skillnad för våra kunder

Vi påverkar våra kunders verksamhet i positiv riktning utöver deras KPI-rapporter

Läs Mer

Precision Vision

WSI Case

Hälsa

Vår kund ”Precision Vision Edmond” är en optiker från Edmond, Oklahoma. Ägaren, Dr. Selina McGee är mycket angelägen om att lyfta sitt företag till en ny nivå.


business-working

Utmaningen

Optikermottagningen köptes in och bytte namn/varumärke och behövde nu hjälp att skapa medvetenhet om varumärket. Detta gjordes genom att skapa utbildningsmaterial om hur man tar hand om sina ögon och sin syn, som i sin tur skulle skapa nya kunder.

digital-worldwide

Lösningen

Vi erbjöd ”Precision Vision Edmond” en helt ny modern, familjevänlig, pedagogisk och responsiv webbplats. Vi optimerade deras blogginnehåll, skissade på en plats för sociala inlägg, och genomförde en strategisk lokal sökstrategi.

future-growing

Resultatet

De fick en stor ökning i antalet patienter som kom till dem via sin digitala närvaro. Hemsidan rankade top 3 för en hel del av de sökord som det arbetades med, likaså blev det många rankningar på Googles förstasida i allmänhet. Tidningen “Invision Magazine” (branschtidskrift) utnämnde deras hemsida till att vara den näst bästa mobilsidan i USA.

quote-symbol-light-gray

"Vi har en bra affärsrelation med WSI. Tidigare har vi arbetat med flera andra marknadsbyråer som inte levererat resultat på samma nivå och jag är glad att säga att WSI lyckas med detta. Detta gör att vår egen vision kan förverkligas på ett sätt som känns vettigt."

- Dr. Selina McGee, FAAO and Owner of Precision Vision Edmond

 

Bli en av våra nöjda kunder

Om du letar efter hjälp med digital marknadsföring och är inspirerad av berättelsen om ”Precision Vision Edmond”, ta kontakt med oss.

Lämna dina kontaktuppgifter till WSI så kommer en av våra digitala marknadsexperter att följa upp och boka ett som passar dig.

Vi ser fram emot att prata vidare med dig!

Låt oss prata digital marknadsföring

Stäng WSI Close Icon

Besöker du hemsidan från: United States?

Du kanske är intresserad av att besöka

www.wsiworld.com

Där finns också mycket bra information om WSI och vårt nätverk av digitala marknadsföringskonsulter men inkluderar mer information om vårt arbete i din region.

WSI in the World