Kundhistorier
sunsweet-making-a-difference-featured

Att göra skillnad för våra kunder

Vi påverkar våra kunders verksamhet i positiv riktning utöver deras KPI-rapporter

Läs Mer

Balloons Above the Valley-new

WSI Case

Resor och Turism

Vår kund “Balloons Over the Valley” är en av de mest väl ansedda företagen i USA när det gäller resor med luftballonger. De är det främsta luftballongsföretaget i norra Californien.

business-working

Utmaningen

Deras hemsida var föråldrad och arbetade inte aktivt marknadsföring på nätet. Detta innebar att de förlorade potentiella kunder till sina konkurrenter.

digital-worldwide

Lösningen

Vi byggde en hel ny professionell och mobilanpassad hemsida. Vi implementerade en komplett digital marknadsstrategi (SEO, PPC, Retargeting, Sociala medier och Optinmerad videoanvändning).

future-growing

Resultatet

De dubblade sin årliga trafik till hemsidan, och får 700 klick per månad via betalda sökord. Detta har inneburit en ökning av bokningarna online samt en förbättrad lönsamhet.

quote-symbol-light-gray

“WSI har gjort ett fantastiskt jobb med att designa om vår hemsida och har tagit den från enkel och funktionell till underbart professionell. Deras ändringar på hemsidan har tillsammans med insatser kring SEO optimering, PPC kampanjer, Social mediestrategi samt mobilanpassning har förbättrat trafik och lönsamhet. Vi rekommenderar varmt WSI som partner för alla verksamheter som behöver hjälp att förbättra sin trafik till hemsidan eller förbättra omsättning och lönsamhet. WSI är ett företag som verkligen kan hjälpa till.”

- Bob Barbarick, Owner/President of Balloons Above the Valley

 

Bli en av våra nöjda kunder

Om du letar efter hjälp med digital marknadsföring och är inspirerad av ”Balloons Over the Valley” berättelsen ovan, ta kontakt med oss.

Lämna dina kontaktuppgifter till WSI så kommer en av våra digitala marknadsexperter att följa upp och boka ett som passar dig.

Vi ser fram emot att prata vidare med dig!

Låt oss prata digital marknadsföring

Stäng WSI Close Icon

Besöker du hemsidan från: United States?

Du kanske är intresserad av att besöka

www.wsiworld.com

Där finns också mycket bra information om WSI och vårt nätverk av digitala marknadsföringskonsulter men inkluderar mer information om vårt arbete i din region.

WSI in the World